laadscherm

Voor jou als free free member staan de volgende 5 onderdelen klaar:

1. Jouw Flow

En jouw groeiproces

Abonnementen

Dit is het belangrijkste onderdeel van Flowzo: Jouw Flow. Hier wordt dagelijks jouw energie voor je uitgerekend.  Het systeem is gebaseerd op 9 stappen die beginnen bij een idee (1) en eindigen met een realisatie van dat idee (9). Tussendoor ga je door alle fases heen.

De focus ligt op de weeknummers: dit blijkt in de praktijk een heel fijn ritme te zijn (misschien dat veel scholen daarom blokken van 9 weken hanteren?)

De kunst  is om deze 9 verschillende fases te gaan herkennen en bewust te doorlopen. Zo breng je jezelf in balans (zie de energiecentra in je lichaam) en creëer je stap voor stap het leven waarvoor je geboren bent.

Premium members krijgen de beschikking over een vriendenlijst. Naast je eigen flow, kun je de flow en blauwdruk van vrienden bekijken, je relaties met hen en hun relaties onderling.

Abonnementen

2. De Dagdenker

Elke dag staat er op jouw account een spreuk klaar. Een zin die je tot nadenken stemt, om zaken vanuit een ander licht te bezien, of soms gewoon een belangrijk of leuk weetje.

 

Nooit uitgesproken gevoelens verdwijnen nooit. Ze worden levend begraven en komen later op disfunctionele en onaangename manieren naar boven.

Stephen R. Covey

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Elke letter heeft een energie, evenals elke getal. Jouw naam is een unieke combinatie van letters en getallen.

Flowzo zet jouw naam en geboortedatum volgens de oude wetenschap numerologie om in haar oorspronkelijke energie.

De Flowzo blauwdruk werpt zo een nieuw licht op jezelf.

Premium members hebben de mogelijkheid een blauwdruk (de van henzelf of een vriend) in pdf te printen.

3. Jouw Blauwdruk

Bekijk jezelf vanuit een nieuw perspectief

Abonnementen
Geen premium member popup
Abonnementen

4. De 9 Energiegolven

en 3 meestergetallen

Abonnementen

AbonnementenKlik op een energie in Jouw Flow en je krijgt de achterliggende beschrijving te zien. Let ook op de animatie achter het getal: dit geeft direct een beeld van de werking van de energie.

Je pakt de flow door de krachten van de energie te (leren) gebruiken. Zit je in een valkuil, dan heb je elke keer dat je de energie in Jouw Flow (dag, week, maand of jaar) ziet staan opnieuw de mogelijkheid te lezen, leren en toe te passen.

5. Flow Alerts

geef je aan bij je account-instellingen

Abonnementen

Wij snappen als geen ander dat als je met iets nieuws begint, het niet direct in je systeem zit.

Daarom hebben wij flow-alerts bedacht. Elke dag, week en/of maand krijg je een mailtje om je eraan te herinneren dat er een kleine, grotere of nog grotere stap in jouw groeispiraal voor je klaarstaat.

Premium members krijgen hun persoonlijke flow dagelijks, wekelijks en maandelijks (indien gewenst) in hun mailbox.

Abonnementen


Scroll naar top