Selecteer een pagina

Adviesgesprek

Elke persoon en elk ding waar je tegenaan loopt is natuurlijk uniek. Mocht je meer nodig hebben dan de adviezen die je op flowzo.nl vindt, dan is een adviesgesprek wat voor jou.

Twijfel je of je die grote reis wilt gaan maken? Of je nou wel of niet voor jezelf moet beginnen? Wat is de volgende stap in mijn relatie? Tijdens een adviesgesprek zetten we je weer met de neus de goede kant op.

De methode

Naast de 9 stappen van flowzo gebruik ik in mijn adviesgesprekken ook wetenschappelijk beproefde methodes als motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken en positieve psychologie. De combinatie van deze disciplines zorgt ervoor dat jij zo veel mogelijk profijt uit een adviesgesprek haalt.

5 zaken die aan bod komen:

  • Je huidige situatie
  • De gewenste situatie
  • Te nemen stappen
  • Te leren lessen
  • Karaktereigenschappen die in je voor- en nadeel werken

Kosten

Een adviesgesprek duurt ongeveer een uur en kost €75,- (ex btw). Het gesprek vindt bij voorkeur plaats in Amsterdam. Mocht ‘skypen’ beter uitkomen, dan is dat een goed alternatief.

Ja, ik wil graag een adviesgesprek

Over Vincent

Ik heb Flowzo.nl opgericht als logisch gevolg van mijn manier van leven waarin ik aan de hand van de 9 stappen de flow in mijn leven herken en meestentijds weet te behouden.

Momenteel werk ik als parttime docent op de opleiding Mediavormgeving waarbij ik de studenten tijdens projectlessen begeleid en ze onopvallend leer hun doelen in de 9 stappen van de natuurlijke flow te bereiken.

Meer info over mij
Na mijn studies bestuurlijke informatiekunde  (HBO), sociaal culturele wetenschappen aan de Vrije Universiteit en de Coachingsopleiding bij Bureau Bewezen Effect, ben ik in samenwerking met anderen de website flowzo.nl ontwikkeld. Over Vincent Corien de Roos – Making Waves: “Vincent is een relaxte gast. Hij heeft een bijzondere levensloop waarover hij tijdens de workshop het een en ander vertelt. Wat mij vooral trof, is dat hij van huis uit, zowel de alfa als de bèta kant heeft meegekregen. Zijn vader was natuurkunde leraar, zijn moeder een spirituele vrouw. En hij groeide op in het Sidhadorp te Lelystad waar mensen TM (transcendente meditatie) beoefenen. Als je tijdens je jeugd zó gemarineerd wordt in (licht)energie, lijkt het me logisch dat dit met je levensopdracht te maken heeft. En ik vind het dan ook niet vreemd dat Vincent anders tegen het leven aankijkt dan de meeste mensen. De indruk die ik meteen kreeg, is dat hij bezig is vrouwelijke en mannelijke energie in zichzelf te verbinden en daarin een levend voorbeeld is voor anderen.”

Ervaringen van anderen:

Jolien (32)

Ik kon mezelf helemaal gek maken met de vraag of ik de sprong moest wagen en mijn baan op moest zeggen. Tijdens het gesprek met Vincent werd duidelijk dat ik me in een fase bevond waarin dingen nog aan het groeien zijn en dat het de helderheid vanzelf zou komen. Dat gaf me zoveel rust.

Elvie

Wie had dat nou verwacht van de ‘creatieve idealist ‘? De grootste uitdaging is geduld leren hebben…Ik ben zo blij dat de bankwereld achter mij ligt.

Floor

Ik wil je nog bedanken voor het fijne gesprek wat we van de winter hebben gehad. Nu heb ik pas echt een duidelijk beeld van wat voor invloed de dagelijkse energieën op mijn leven hebben waardoor ik nu mijn activiteiten goed kan indelen waardoor mijn dagen veel relaxter en effectiever uitkomen. Ook vond ik het heel verhelderend dat je mijn blauwdruk nog eens goed uitlegde waardoor het levensdoel voor mij goed zichtbaar werd gemaakt. Ook weet ik nu goed wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Dit gaat me zeker helpen om soepeler het leven door te gaan.