Blog

Talent volledig inzetten. Hartewensen realiseren. Numerologisch advies. Hier vind je verhalen die je inspireren.

De energie van de 1: Een nieuw begin

De energie van de 1: Een nieuw begin

Zo, die korte broek mag langzamerhand wel weer eens in de kast (snif). We zijn begonnen aan een nieuw seizoen! En ook numerologisch starten we met een nieuwe cirkel. Nou ja, nieuw, oktober is natuurlijk wel de 10e maand. Dit betekent dat er zich nieuwe dingen, situaties, mensen, mogelijkheden etc. aandienen op basis van hetgeen we de afgelopen 9 maanden gecreëerd hebben.

read more
De energie van de 9: Leven in flow

De energie van de 9: Leven in flow

De maand september wordt geregeerd door de energie van de 9. Naast afronden, ontspannen en een nieuw perspectief staat deze energie ook voor reflecteren. In deze nieuwsbrief ga ik eens reflecteren op het begrip ‘leven in flow’. Om het lekker praktisch te maken, combineer ik dit met de locatie ‘landhuis in Frankrijk’ en de ervaring ‘een cursus improvisatietheater’. Het doel is dat jij, na het lezen van deze nieuwsbrief, het begrip ‘leven in flow’ (nog) beter begrijpt. 

read more
De energie van de 8: Doorzetten

De energie van de 8: Doorzetten

Waar we in juli (7) nog in de wachtstand zaten, is het in augustus (8) volle bak gaan. Er gaat getransformeerd worden; zaken zullen daadwerkelijk gaan veranderen. Hoe kun je in deze - soms hectische - fase je flow bewaren? Laten we daar eens gauw naar gaan kijken. De...

read more
De energie van de 7: Even uitrusten

De energie van de 7: Even uitrusten

Joehoe, de vakantie gaat weer beginnen! Nederland loopt leeg en de zucht naar lekker buiten zijn neemt toe. Hallo 7! Deze maand hebben we het met jou van doen. Om het lekker praktisch te maken, deze keer een verhaal van een ondernemer die het hele jaar beïnvloed wordt door deze energie. Gisteren had ik een boeiend inzichtgesprek met hem. 

read more
De energie van de 6: Verbeter je relatie(s)

De energie van de 6: Verbeter je relatie(s)

De 6 heeft alles te maken met de omgeving. En jouw relatie daarmee. En die moet je -net als een tuin- onderhouden. En ondanks dat wel allemaal hetzelfde willen, lukt het de een beter dan de ander. Hoe komt dat? Het antwoord daarop is eigenlijk heel eenvoudig: we hebben niet geleerd hoe. Hoog tijd om wat de inzichten van Harville Hendrix & Hellen LaKelly Hunt te delen. Een fameus Amerikaans echtpaar (13 keer bij Oprah Winfrey op de bank!) dat na 40 jaar zo’n beetje alles weet op het gebied van relatie-ontwikkeling. Gisteren gaven ze een lezing in Nederland en Flowzo was daarbij. In deze nieuwsbrief een verslag met een simpele oefening voor het verbeteren van je relatie(s).

read more
De energie van de 5: overzicht en avontuur

De energie van de 5: overzicht en avontuur

Mei maand = 5 maand.
Een van mijn grote hobbies is natuurlijk het analyseren van blauwdrukken van mensen. Als je dan een beetje gaat letten op die energie van de 5, is dat echt leuk! Zo zijn een aantal van mijn vrienden een “5”. Dat betekent allerminst dat ze geen goede vrienden zijn. Nee, dat betekent dat ze -zonder uitzondering- enorm houden van afwisseling en vrijheid.

read more
De energie van de 4: Zit jij (nog) in een bullshit baan?

De energie van de 4: Zit jij (nog) in een bullshit baan?

De 4-maand april is net begonnen. Net als de natuur -die nu werkelijk ontploft- hebben wij ook met veel doe-energie te maken. Werk aan de winkel. Maar wat als je nu in een baan zit die je als compleet nutteloos ervaart? Geloof het of niet, maar liefst 20% van de werkende mensen in de Westerse wereld heeft hier mee te maken! Ze zitten in een zogenaamde “bullshitbaan”. Hoe je daar uit komt, lees je in deze nieuwsbrief. Hoe je slim omgaat met je (nieuw verworven) vrijheid leer je in de workshop die ik op 3 mei geef in Het Volkshotel in Amsterdam.

read more
Numerologisch bijzondere dagen in maart

Numerologisch bijzondere dagen in maart

Vandaag is het 3 maart 2019. Als we dat numerologisch bekijken is dat 3-3-3. Benieuwd wat dat voor het geheel te betekenen heeft? Lees dan hier nog eens de duiding van 2019. Veel interessanter is natuurlijk jouw eigen flow! Daar zul je ook 3 dezelfde getallen zien…

read more
Review: Lezing numerologe Marleen van Wegberg

Review: Lezing numerologe Marleen van Wegberg

Vorige week was ik bij de lezing over numerologie van Marleen van Wegberg. Het is erg verfrissend om iemand anders er eens over te horen vertellen. En Marleen is niet zomaar de eerste de beste. Weliswaar is ze in rekenen superslecht (haar eigen woorden!), maar de verborgen eigenschappen van getallen, daarin bleek ze een natuurtalent. Niet voor niks heeft ze onlangs het boek ‘Numerologie – een mystieke reis langs de getallen-‘ geschreven. In haar lezing neemt ze ons mee in deze reis.

read more