Flowzo cursus

De Flowzo cursus bestaat uit 3 onderdelen.

De bijeenkomsten zijn eenmaal in de twee weken op vrijdagmiddagen van 13.00 – 16.00

Plaats: Amsterdam, locatie nader te bepalen.

Aantal personen: 8
(data worden ingepland bij 6 aanmeldingen)

Kosten: Omdat het een try-out workshop-serie betreft betaal je voor deze 3 delen geen €249,- maar slechts €149,- 

 

Deel 1: Teruggaan naar jezelf

Duur: 3 uur

Gebruik numerologie om jezelf (en anderen) op een andere manier te bekijken.

Opbouw:

– Waar krijg je energie van? Waar ga je van aan?
– Hoe ziet jouw blauwdruk eruit?
– 9 getallen koppelen aan 9 bekende mensen. Zodat je een gevoel krijgt bij een getal.

– Voorbeeldcase
– Wat kun jíj doen om meer energie in je leven te krijgen? 

Deel 2: Slim omgaan met vrijheid

Duur: 3 uur

Jouw doelen volgens de 9 stappen realiseren. Dit is een natuurlijk ritme waarin veel meer komt kijken dan alleen jouw doel. Je hebt al een behoorlijk gevoel voor getallen ontwikkeld, in dit deel gaan we ze koppelen aan het creatieproces.

Opbouw:

– Een overzicht van de krachten en valkuilen van de 9 getallen
– Je eigen natuurlijke stappenplan helder krijgen om je doelen ongeforceerd te realiseren.

Na deze workshopserie heb je voldoende gevoel ontwikkeld om Flowzo dagelijks te kunnen gebruiken. Bovendien kun je de eenvoudige rekenmethode die je tijdens dit deel leert gebruiken als startpunt voor een boeiend gesprek met familie, vrienden en collega’s.

Deel 3: Own je eigenheid

Duur: 3 uur

Je weet inmiddels welk getal je bent. Maar hoe verhoudt zich dat tot anderen? En tot jouw levensfase? Wat is jouw rol in een team? Of houd je juist helemaal niet van teams?

Opbouw:

– Blauwdrukken bekijken van collega’s en familie (vraag hun volledige naam en geboortedatum!)
– Hoe is jouw relatie met? Wat zit de energie en waar de uitdaging?
– Voorbeeldcase
– Discussie: hoe zou er samengewerkt worden als ieder in het team op de hoogte is van elkaars blauwdruk? 

 

Flowzo cursus

Vincent Bouwman (1977)

Onderwijzen zit mij in het bloed. Als zoon van een natuurkundeleraar heb ik altijd al een bovenmatige interesse gehad in hoe het leven werkt.

Toen ik tijdens mijn ontdekkingstocht met numerologie in aanraking kwam, was ik gefascineerd maar niet direct enthousiast. Ik vond het in beginsel erg ingewikkeld en miste de praktische toepasbaarheid van deze universele wetmatigheden.

Door de ontmoetingen met vele interessante figuren, schijnbaar onsamenhangende studies (wat hebben Bedrijfsinformatica & Cultuur, Organisatie en Management nu met elkaar te maken?) en een flinke dosis fantastische synchroniciteit is Flowzo ontstaan: Numerologie voor het dagelijks leven. En inderdaad: na meer dan 10 jaar bewust gebruiken van deze tool begin ik te begrijpen wat flow is. Een manier van leven waarin je intuïtief geleid wordt naar datgene wat jouw (uiteindelijk) het gelukkigst maakt. En dat gaat steeds volgens een bepaald patroon. Wanneer je dit gaat herkennen, kun je bewust gebruik maken van deze natuurlijke groeispiralen.

Het is nu de hoogste tijd om deze kennis te gaan overdragen, middels een cursus, online adviesgesprek of individuele begeleidingstraject (9 weken). Speciaal voor mensen die bereid zijn een nieuwe manier van leven te omarmen, passend bij deze nieuwe tijd.

Tot ziens!

Vincent

 

Ervaringen van anderen:

Jolien (32)

Ik kon mezelf helemaal gek maken met de vraag of ik de sprong moest wagen en mijn baan op moest zeggen. Tijdens het gesprek met Vincent werd duidelijk dat ik me in een fase bevond waarin dingen nog aan het groeien zijn en dat het de helderheid vanzelf zou komen. Dat gaf me zoveel rust.

Elvie

Wie had dat nou verwacht van de ‘creatieve idealist ‘? De grootste uitdaging is geduld leren hebben…Ik ben zo blij dat de bankwereld achter mij ligt.

Floor

Ik wil je nog bedanken voor het fijne gesprek wat we van de winter hebben gehad. Nu heb ik pas echt een duidelijk beeld van wat voor invloed de dagelijkse energieën op mijn leven hebben waardoor ik nu mijn activiteiten goed kan indelen waardoor mijn dagen veel relaxter en effectiever uitkomen.

Ook vond ik het heel verhelderend dat je mijn blauwdruk nog eens goed uitlegde waardoor het levensdoel voor mij goed zichtbaar werd gemaakt. Ook weet ik nu goed wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Dit gaat me zeker helpen om soepeler het leven door te gaan.

De workshop van Vincent geeft je energie die je meteen wilt toepassen in je leven.

Ronald Damwijk

Dank! Je spreekt super levendig! Boeiend! (en met veel ervaring / kennis).

Hilde

Ik heb interesse in deze cursus:

Na het invullen van het formulier zetten we je vrijblijvend op de cursuslijst. na 6 aanmeldingen plan ik de cursus in en ontvang je een bericht met de data. 

Vincent’s enthousiasme en passie zijn inspirerend!

Claudia Verlaan

Het was een leerzame middag, weer ideeën opgedaan waar we mee aan de slag kunnen.

Caesarine

Dagdenker

“Wie geen tijd heeft, heeft ook geen eeuwigheid.”
Oud spreekwoord