De numerologie van 2019 → 12 → 3: Groei, Expressie en Expansie

4 januari 2019 | Flow per jaar

De intense energie van de 11 (2018=11) heeft plaatsgemaakt voor de energie van de 3. De samengestelde waarde van 2019 = 12, de samengestelde waarde van 12 = 3. Een heel jaar lang onder de invloed van de 3! Wat gaat dat voor ons betekenen? In deze nieuwsbrief gaan we daarop inzoomen.

Als ik zo numerologisch naar het jaartal kijk zie ik een heel mooi getalritme ontstaan: 201 9 12 3. Het eerste wat opvalt is de spiegeling: 21 9 12. Alsof de getallen willen zeggen: niets is wat het lijkt, alles is juist precies omgekeerd. De hele situatie leidt dit jaar uiteindelijk tot een 3, synthese. Een synthese is een oplossing die voortkomt uit een (schijnbare) tegenstelling. Het bekendste voorbeeld hierbij is een kind, dat voortkomt uit de vrouw en de man.

De 3 is geel van kleur en zijn/haar essentie is gevoel. Dit jaar wordt dus meer gevoelsmatig naar zaken gekeken. De vraag verschuift van ‘mag dit volgens de wet?’ naar ‘is dit moreel wel juist?’. Door dit veranderende perspectief ontstaat beweging. En zo komer er ‘ineens’  nieuwe oplossingen en mogelijkheden in ons blikveld. Oplossingen die voortkomen uit de bron, zullen herkenbaar zijn vanwege het voordeel voor iedereen. Dit is vooruitgang zoals de schepping het in mijn ogen bedoelt. Deze oplossingen roepen gevoelens van blijheid, tevredenheid, geluk en enthousiasme op.

 

2019 is een 3 jaar en staat in het teken van groei, expressie en expansie.

De keerzijde

Net als ieder ander getal heeft de 3 ook een keerzijde: zichzelf belangrijker maken dan het geheel. Communicatie wordt manipulatief ingezet om zijn/haar wil door te drukken. Je merkt dat er zo’n situatie aan de hand is als betrokkenen een onrustig en beklemmend gevoel ervaren. Kom jij dit jaar zelf in zo’n situatie? Check dan je de adviezen in jouw flow om te zien hoe je het beste kunt handelen. Onderstaand verhaal illustreert dit thema van de 3 ook mooi.

Op een avond vertelde een oude Cherokee-indiaan aan zijn kleinzoon over de strijd die zich binnenin mensen afspeelt.
Hij zei: “Mijn zoon, de strijd gaat tussen twee ‘wolven’ binnen ieder van ons. De ene heet Kwaad. Het is woede, afgunst, jaloersheid, verdriet, hebzucht, arrogantie, zelfmedelijden, schuld, wrok, minderwaar-digheid, leugen, valse trots, superioriteit en ego. De andere heet Goed. Het is vreugde, vrede, liefde, hoop, sereniteit, nederigheid, vriendelijkheid, trouw, medeleven, grootmoedigheid, waarheid, compassie en geloof.” De kleinzoon dacht er even over na en vroeg dan aan zijn grootvader: “Welke wolf wint?” De oude Cherokee antwoordde eenvoudig: “Diegene die jij voedt.”

(bron: www.gestolengrootmoeder.nl).

Jouw persoonlijk jaar

Ieder van ons speelt natuurlijk zijn eigen rol in het grote geheel. Hoewel dit 3 jaar voor ons allemaal speelt, heb je in je eigen leven met eigen thema’s te maken. Wat dat is, en adviezen daarvoor, kun je in je persoonlijke flow zien.  Flowzo heeft dit natuurlijk al zijn deelnemers al uitgerekend!  Klik hier voor je persoonlijke numerologische dag, maand en jaar!

Ik wens je een jaar toe vol mooie ervaringen, groei op elk gewenst gebied en de ruimte om jezelf te laten horen.

Tot de volgende!

Vincent

Flowzo ontwikkelingen

Flowzo
 In Januari starten we met 5 pilots voor ondernemers. Daarover in de volgende nieuwsbrief meer. Heb je nu al interesse? Stuur even een mailtje naar vincent@flowzo.nl


 

App
Dagelijks een persoonlijk numerologisch advies om je flow te vangen!
Download hier de gratis versie voor android.


 

Instagram
Hoe is het nu om te leven vanuit je eigen flow? En hoe helpen jouw getallen daarbij? Ik doe daar steeds vaker verslag van. Volg mij op Instagram.


 

Feedback
Jullie feedback en vragen zijn heel waardevol. Op die manier gaan we samen de flow ervaring voor iedereen steeds dichterbij brengen. Stuur je ideeën support@flowzo.nl

 


 

Adviesgesprek
Elke donderdagmiddag heb ik ruimte voor 1 adviesgesprek. Deze duren van 15.00 tot ongeveer 16.30 en vindt plaats in Amsterdam of videobellen. Wees er snel bij, want vol=vol.

 

Hallo!
Login of meld je aan om flowzo te gebruiken.