Selecteer een pagina

December: Een voorproefje op 2019

4 december 2018 | Flow per maand

Het is niet voor niks dat december een maand is vol met feestdagen. De 3 houdt naast vooruitgang ook erg van expressie. Eindelijk in dat sinterklaasgedichtje die kleine ergernissen met een knipoog in elkaar rijmen. De 3 ten voete uit. Zonder gekheid: Gevoel, expressie en vooruitgang zijn deze maand de sleutelwoorden.

De 3 is geel van kleur en zijn/haar essentie is gevoel. In deze periode worden zaken helder en kunnen er beslissingen genomen worden. Ik heb altijd twee favoriete zinnetjes bij de 3, de me onwijs helpen. Namelijk “Doen wat je wilt, is niet altijd doen wat je leuk vindt” en “Niet kiezen is ook een keuze”. 

December is de 12e maand en staat in het teken vooruitgang

Beleving

Als je te maken hebt met een 3-periode, staat dat in het teken van vooruitgang. En daar moet je niet te moeilijk over nadenken. Hoe lichter hoe beter. Handelen vanuit dat eerste, spontane gevoel. Lekker expressief. Deze instelling zorgt voor groei. 

Aan de andere kant heb je de valkuil van de 3. In sommige situaties zul je misschien de neiging voelen om niet of nauwelijks te willen communiceren. Probeer dat toch te doen. Zo voorkom je in de negatieve spiraal van de 3, neerslachtigheid, verzeild te raken. 

Geniet!

Als je die drempel eenmaal genomen hebt, ligt de weg open voor mooie uitwisselingen met je omgeving. Je kunt daarin af en toe best geraakt worden (een familie kerstdiner is altijd tricky ;)). Bedenk dan dat de 3 de boel als een ‘bewegingskatalysator’ werkt. Alles waar de 3 mee in aanraking komt, gaat bewegen zodat het weer kan groeien. Niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk. Daarom zou ik willen zeggen don’t shoot the messenger. Hij (of zij?) komt met goede intenties!

2019

Jullie doorgewinterde lezers van deze nieuwsbrief hebben natuurlijk allang gezien dat 2019 ook uitkomt op 3. De basis voor volgend jaar is dus vooruitgang. Aan alles zal geschud, geschaafd en getoetst worden om groei te creëren. Daarover een andere keer meer.

Een fijne maand toegewenst en tot de volgende!

Vincent

Ps: Benieuwd naar de resultaten uit onze fourwaves.nl sessie? Lees dan even verder bij de Flowzo ontwikkelingen

 

Een origineel kerstcadeau?

Doe een Flowzo adviesgesprek cadeau! Je krijgt een cadeaubon met de naam van de persoon. Een datum kan van tevoren worden afgesproken of nadat de bon is gegeven. De bon is heel 2019 geldig.

Nu nog voor de 2018 prijs van €75,- (in 2019 wordt het €125,-)

Adviesgesprek is met Vincent (in Amsterdam of via Skype). Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

Flowzo ontwikkelingen

Flowzo
We hebben een tagline! Hèhè. Numerologisch advies voor ondernemers. Waarom? Ik ben zelf ondernemer (Flowzo en De Websitebouwman, vanaf 2019 in die volgorde) en ik houd ervan om mensen te helpen die iets van het leven willen maken, die de energie en het lef hebben om de wereld een beetje mooier te maken. Deze ondernemers kunnen met hun instelling geweldig veel onzekerheid voor zichzelf wegnemen door Flowzo actief toe te passen. In Januari starten we met 5 pilots voor ondernemers. Daarover in de volgende nieuwsbrief meer. Heb je nu al interesse? Stuur even een mailtje naar vincent@flowzo.nl


 

App
We zijn achter de schermen met een premium versie voor ondernemers bezig. Hierin kunnen naast de eigen flow en blauwdruk, de flow en blauwdruk van personeel bekeken worden, alsook de onderlinge dynamiek. We verwachten (moet uit de pilots blijken) dat dit een boel miscommunicatie wegneemt en veel onderling begrip oplevert.

. Download hier de gratis versie voor android.


 

Instagram
Ons Instagram-kanaal is alive!! Benieuwd naar numerologie in de praktijk? Naar achtergronden van Flowzo en naar wat numerologische uitleg zo nu en dan? Volg ons dan op Instagram om de stories te kunnen bekijken. 


 

Strategie
We hebben een intensieve tekentafelsessie achter de rug, waarin we de essentie van Flowzo hebben blootgelegd. Deze dag heeft de (zoals achteraf altijd) de voor de hand liggende weg getoond: Numerologisch advies voor ondernemers. Je zult dus steeds meer zien dat de website zich op ondernemers (of ondernemend ingestelde) mensen gaat richten. 


 

Feedback
Jullie feedback en vragen zijn heel waardevol. Op die manier gaan we samen de flow ervaring voor iedereen steeds dichterbij brengen. Stuur je ideeën support@flowzo.nl

 


 

Adviesgesprek
Elke donderdagmiddag heb ik ruimte voor 1 adviesgesprek. Deze duren van 15.00 tot ongeveer 16.30 en vindt plaats in Amsterdam of videobellen. Wees er snel bij, want vol=vol.