Numerologisch bijzondere dagen in maart

3 maart 2019 | Flow per maand

Vandaag is het 3 maart 2019. Als we dat numerologisch bekijken is dat 3-3-3. Benieuwd wat dat voor het geheel te betekenen heeft? Lees dan hier nog eens de duiding van 2019. Veel interessanter is natuurlijk jouw eigen flow. Daar zul je ook 3 dezelfde getallen zien staan.  Lees verder hoe je je (meer) bewust kunt worden van dit energiepatroon.

 

2019 is een 3 jaar en staat in het teken van groei, expressie en expansie.

 Een energiepatroon

Je kent Pythagoras vast en zeker van de “de stelling van..” Maarrr, de beste man deed veel meer. Zo bestudeerde hij de nachtelijke sterrenhemels en ontdekte hij dat er verschillende sterrenbeelden waren. En dat ieder jaar terugkeerde. Bovendien -zo ontdekte hij- hadden deze sterrenbeelden invloed op het leven op Aarde.

Want alles was energie én alles was met elkaar verbonden. Die invloed van zo’n sterrenbeeld noemde hij een energiepatroon. Zijn verdere leven heeft hij voor een groot deel besteed aan het in kaart brengen van deze energiepatronen.

Maar wat is dan een getal? Een getal was en is niks anders dan een labeltje voor zo’n energiepatroon, zodat je het snel herkent! De getallen die je hier op Flowzo ziet, zijn dus labels voor energiepatronen. En wil je meer flow in je leven ervaren? Leer dan de energiepatronen in je leven herkennen (het zijn er 9 +3) en ga deze slim gebruiken.

Deze maand is een uitstekende mogelijkheid om één energiepatroon heel sterk te ervaren: Je hebt er namelijk driedubbel mee te maken. 

Jouw Flow

Naast vandaag zijn 12, 21 en 30 maart deze bijzondere numerologische dagen. Deze dagen zul je op Jouw Flow drie keer hetzelfde getal zien staan. En het zit tussen de 1 en 9. Omdat je deze dagen geen “ruis” hebt van andere getallen, is dit een uitgelezen mogelijkheid om het energiepatroon van het getal in jouw flow te ervaren. Hoe doe je dat?

Een energiepatroon ontdekken

Daar beginnen we heel eenvoudig mee. Zie onderstaand rijtje. De focus ligt bij jouw deze maand op doen, denken, of voelen. Dat is de oefening die je deze maand meekrijgt.  Niet meer en niet minder. 

Heb je een 1, 4 of 8? dan staat jouw energiepatroon in het teken van doen

Heb je een 2, 5 of 7? dan staat jouw energiepatroon in het teken van denken

Heb je een 3, 6 of 9? dan staat jouw energiepatroon in het teken van voelen

Veel plezier en tot de volgende!

 Vincent

 

Flowzo ontwikkelingen

Flowzo
Ik ben inmiddels gestart met de pilot. Een van de interessante zaken die er al uitkomt is dat getallen labels zijn van energiepatronen. Daarover heb je hierboven al kunnen lezen. We gaan lekker verder. Helaas heb ik op dit moment geen ruimte meer voor individuele adviesgesprekken.


 

App
Dagelijks een persoonlijk numerologisch advies om je flow te vangen!
Download hier de gratis versie voor android.


 

Instagram
Hoe is het nu om te leven vanuit je eigen flow? En hoe helpen jouw getallen daarbij? Ik doe daar steeds vaker verslag van. Volg mij op Instagram.


 

Feedback
Jullie feedback en vragen zijn heel waardevol. Op die manier gaan we samen de flow ervaring voor iedereen steeds dichterbij brengen. Stuur je ideeën support@flowzo.nl