Benieuwd naar de analyse van je eigen blauwdruk en flow? Boek een online inzichtgesprek met Vincent.  Duur is 45 minuten, prijs is €45,-

Jouw gesprekspartner

Hoe ziet het gesprek eruit?

Het gesprek vindt plaats in een digitale meeting-room van zoom. Kort voor het gesprek begint ontvang je daarvoor van mij een link.

Blauwdruk

Aan de hand van jouw naam en geboortedatum gaan we je numerologisch onder de lopen nemen en komen zo veel te weten over bijvoorbeeld je persoonlijkheid, levensopdracht, uitdagingen.

Flow

Met de Flowzo-methode kun je ook zien in welke fase je leven zich bevindt en wat je kunt doen om verder te komen. In dit inzichtgesprek gaan we daar ook naar kijken. De ervaring leert dat dit je zal helpen om je eigen flow te zien, te pakken én te behouden.

Als leuke attentie, krijg je na afloop het gesprek in als mp3 en jouw blauwdruk in pdf-formaat. Kun je op je gemak nog eens terugluisteren en -lezen.

Zij gingen je voor

Vincent heeft een aanstekelijk enthousiasme en maakt de connectie met de ander. Hij ziet daardoor wie er voor hem staat. En kan je dan nog beter helpen. Hij is er duidelijk voor jou in de coaching. Hij heeft mij een zetje in de juiste richting gegeven.
Wat ik ook mooi vind, is dat hij groei in zijn bedrijf ook belangrijk vindt en zijn app blijft verbeteren. Zo word het nog gebruiksvriendelijker.

Angela

Ik kon mezelf helemaal gek maken met de vraag of ik de sprong moest wagen en mijn baan op moest zeggen. Tijdens het gesprek met Vincent werd duidelijk dat ik me in een fase bevond waarin dingen nog aan het groeien zijn en dat het de helderheid vanzelf zou komen. Dat gaf me zoveel rust.

 

Jolien

Wie had dat nou verwacht van de ‘creatieve idealist ‘? Uit het gesprek met Vincent kwam dat mijn grootste uitdaging nu is om geduld te leren hebben…Daardoor zie ik dat ik enorm blij met mijn keuze om de bankwereld achter mij te laten. Met deze energie kan ik mijn nieuwe toekomst vorm geven.

 

Elvie

Boek een inzichtgesprek

Vul hieronder je gegevens in. Voor een goede analyse heb ik je volledige geboortenaam (dus al je voornamen plus achternaam) en je geboortedatum nodig.

Totaal: € -