Selecteer een pagina

Benieuwd naar de analyse van je eigen blauwdruk en flow? Boek een online Flowzo inzichtgesprek met Vincent van drie kwartier voor €45,-

Meer blauwdrukken zien? Of heb je zelf een suggestie voor een publieke persoonlijkheid? Volg mij op instagram en stuur me een persoonlijk berichtje.

Hoe zien die 45 minuten eruit? 

Het gesprek vindt plaat in een digitale meeting-room van zoom. Kort voor het gesprek begint ontvang je daarvoor van mij een link.

Tip: Neem het gesprek op, want er gaat veel informatie gedeeld worden! Aan de hand van jouw naam en geboortedatum gaan we je numerologisch onder de lopen nemen en komen zo veel te weten over bijvoorbeeld je persoonlijkheid, levensopdracht, uitdagingen. Dat is het “statische” gedeelte. Het dynamische gedeelte is minstens zo interessant: Met de Flowzo-methode kun je ook zien in welke fase je leven zich nu bevindt (en wat daarin je krachten en valkuilen zijn). In dit inzichtgesprek deel ik al deze informatie met je die je enorm zal helpen om je eigen flow te zien, te pakken én te behouden.

En als leuke attentie, krijg je na afloop van het gesprek jouw blauwdruk in pdf-formaat in je mailbox. Lekker uitprinten en af en toe nog eens rustig lezen. En dat voor slechts €45,-.

 

Zij gingen je al voor

Vincent heeft een aanstekelijk enthousiasme en maakt de connectie met de ander. Hij ziet daardoor wie er voor hem staat. En kan je dan nog beter helpen. Hij is er duidelijk voor jou in de coaching. Hij heeft mij een zetje in de juiste richting gegeven.
Wat ik ook mooi vind, is dat hij groei in zijn bedrijf ook belangrijk vindt en zijn app blijft verbeteren. Zo word het nog gebruiksvriendelijker.

Angela

Ik kon mezelf helemaal gek maken met de vraag of ik de sprong moest wagen en mijn baan op moest zeggen. Tijdens het gesprek met Vincent werd duidelijk dat ik me in een fase bevond waarin dingen nog aan het groeien zijn en dat het de helderheid vanzelf zou komen. Dat gaf me zoveel rust.

 

Jolien

Wie had dat nou verwacht van de ‘creatieve idealist ‘? Uit het gesprek met Vincent kwam dat mijn grootste uitdaging nu is om geduld te leren hebben…Daardoor zie ik dat ik enorm blij met mijn keuze om de bankwereld achter mij te laten. Met deze energie kan ik mijn nieuwe toekomst vorm geven.

 

Elvie

Ja, ik wil ook graag een Flowzo inzichtgesprek

Vul hieronder je gegevens in. Voor een goede analyse heb ik je volledige geboortenaam (dus al je voornamen plus achternaam) en je geboortedatum nodig.

Totaal: € -