Je levensgetal uitrekenen

6 februari 2019 | Geen categorie

Vanaf deze maand, gaan we het met de Flowzo nieuwsbrief over een andere boeg gooien. Jij -als trouwe lezer- weet inmiddels wel dat februari de tweede maand is. En dat de 2 staat voor omgaan met tegenstrijdigheden en het zoek van een nieuwe balans. Om te weten welke krachten en valkuilen daar precies bij horen, kun je altijd een “oude” blogpost op Flowzo erbij zoeken. Maar eerlijk gezegd is dat alleen interessant als je naar algemene tendensen in de wereld kijkt. Die hebben natuurlijk wel een beetje invloed op jouw leven, maar veel interessanter en herkenbaarder wordt het als je naar de getallen in je eigen leven gaat kijken. Zo kunnen we jouw eigen levensfase berekenen. En als je je daar bewust van wordt, zie je wat de krachten en valkuilen van die fase zijn. Je flow pak je vervolgens door bewust gebruik te gaan maken van de krachten van een levensfase. Zo ontstaat groei en creëer je een leven dat steeds beter bij je past. Op “Jouw Flow” staan deze levensfases voor dag, maand en jaar dagelijks kosteloos voor je klaar.

Jouw Flow
Er zit een logica in deze berekeningen. Zo verandert je jaargetal slechts 1 keer per jaar (op 1 januari om precies te zijn). Je maandgetal verandert 1 keer per maand. En je daggetal -je raadt het al- verandert elke dag. En dat is niet willekeurig, nee, dat is gewoon elke keer +1. De enige gekke verspringing in Jouw Flow zie je van de 31e (of 30e, 29e en 28e) naar de 1e van de maand. En van december naar januari. Wellicht dat we in januari daarom ook altijd even onze draai moeten vinden.

Waarom doe ik dat gratis?

Omdat het leven op zich al ingewikkeld en moeilijk genoeg is. Het geschenk wat Pythagoras ons gegeven heeft om makkelijk(er) inzicht te krijgen in welke fase ons leven zich bevindt, maakt het allemaal in ieder geval wat begrijpelijker en daardoor hope

 

In hoeverre ligt ons leven eigenlijk vast? Zijn we als een soort van nieuwe computer geboren en kan alles erop geïnstalleerd wat we maar willen? Of staat er al een soort van besturingssysteem op? Zelf geloof ik in het laatste, dat ieder mens geboren wordt met een blauwdruk. Ons karakter, bepaalde mensen die we ontmoeten, situaties die we meemaken. In grote lijnen ligt dit al vast.

Nou kan je dat een beklemmend gevoel geven of misschien zelfs irriteren of beangstigen, maar bekijk het eens van de andere kant: geen keuzestress! Je hebt een richting waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je leert heel snel, want je vindt het leuk. Wat ik zie in mijn praktijk is dat mensen die zich ontwikkelen in lijn met hun blauwdruk lichtjes in hun ogen hebben en bezield over hun vak kunnen vertellen.

Mensen die hun contact met hun blauwdruk hebben verloren (of nooit hebben gevonden), doen vaak iets waar niet echt hun hart ligt. Dan wordt het een moeten, en slepen ze zich op wilskracht door de dagen heen.  En het gemis aan passie en “het er toe doen”, moet gecompenseerd worden. Overmatig gamen/ netflixen / eten / drugs gebruiken / drinken is de tegenhanger. En het gevoel dat achterblijft is leegte.

Je Levensgetal
Weet je wat nu het bijzondere is? De oplossing ligt zo dichtbij! Alleen al je geboortedatum zegt heel veel over je levenspad! Niks moeilijke studies, lange psychologische trajecten en meditatie-retraites. Natuurlijk, dat is een manier, maar ik zou zeggen, begin eens met het uitrekenen van je bestemmingsgetal. Of levensgetal zoals ik het op Flowzo heet. Daarmee krijg je antwoord op de vraag: Wat is mijn doel in dit leven?

Op Flowzo vind je dit getal als bovenste getal in je blauwdruk. Maar het is natuurlijk veel leuker als jij dit zelf ook kunt uitrekenen. Daarvoor pak je je geboortedatum en ga je deze vereenvoudigen tot een getal tussen de 1 en de 9. Let op als je een 11, 22 of 33 tegenkomt. Deze laat je staan. Pak een papiertje en doe mee. Ik geef je 2 voorbeelden.

Voorbeeld 1:
Mijn eigen geboortedatum: 7 maart 1977
Stap 1: 7 / 3 / 1+9+7+7
Stap 2: 7 / 3 / 24
Stap 3: 7 / 3 / 6
Stap 4: Zie ik ergens een meestergetal (11, 22 of 33)?  Nope, geen meestergetallen.
Stap 5: 7+3+6 = 16
Stap 6: 1+6 =7
Stap 7: Je bent een 7. (even op Flowzo opzoeken wat dat precies betekent)

Voorbeeld 2:
29 september 1991
Stap 1: 2+9 / 9 / 1+9+9+1
Stap 2: 11 / 9 / 20
Stap 3: 11 / 9 / 2
Stap 4: Zie ik ergens een meestergetal (11, 22 of 33)? Yo! Ik zie een 11. Laat ik staan.
Stap 5: 11+9+2 = 22
Stap 6: Wat? Je bent een 22! (even op Flowzo opzoeken wat dat precies betekent)

 

Dan tellen wij op

 

Dat kan
Het uitgangspunt bij Flowzo is dat onze ziel bepaalde ervaringen wil meemaken in dit leven. De omstandigheden, invloeden en mensen in ons leven dragen ertoe bij dat we optimaal kunnen leren en groeien.

Ons karakter, de ouders waarbij we worden geboren, bepaalde mensen die we ontmoeten, situaties die we meemaken, mogelijkheden die we krijgen…het is goed mogelijk dat dit in grote lijnen al vast ligt.

Flowzo ontwikkelingen

Flowzo
 In Januari starten we met 5 pilots voor ondernemers. Daarover in de volgende nieuwsbrief meer. Heb je nu al interesse? Stuur even een mailtje naar vincent@flowzo.nl


 

App
Dagelijks een persoonlijk numerologisch advies om je flow te vangen!
Download hier de gratis versie voor android.


 

Instagram
Hoe is het nu om te leven vanuit je eigen flow? En hoe helpen jouw getallen daarbij? Ik doe daar steeds vaker verslag van. Volg mij op Instagram.


 

Feedback
Jullie feedback en vragen zijn heel waardevol. Op die manier gaan we samen de flow ervaring voor iedereen steeds dichterbij brengen. Stuur je ideeën support@flowzo.nl

 


 

Adviesgesprek
Elke donderdagmiddag heb ik ruimte voor 1 adviesgesprek. Deze duren van 15.00 tot ongeveer 16.30 en vindt plaats in Amsterdam of videobellen. Wees er snel bij, want vol=vol.