Selecteer een pagina

Flowzo Workshops

Workshop 1: Slim omgaan met vrijheid

Plaats: Het Volkshotel in Amsterdam. Wibautstraat 150, Amsterdam
Datum: Vrijdag 3 mei 13.00 – 16.00
Prijs: €60,- Introductieprijs €50,-
Nog 2 plaatsen beschikbaar

Lukt het jou om je doelen op (een fijne) manier te realiseren? In deze workshop leer je numerologie te gebruiken in je dagelijks leven om alles soepeler en doordachter te laten verlopen.

Opbouw:

– Een introductie van de 9 getallen cq energiepatronen
– Je geboortedatum als uitgangspunt voor een natuurlijk stappenplan?
– Je eigen natuurlijke stappenplan helder krijgen om je doelen ongeforceerd te realiseren.

Na deze workshop heb je antwoord op deze vragen en kun je Flowzo dagelijks bewust gaan gebruiken. Bovendien kun je de eenvoudige rekenmethode die je tijdens deze workshop leert gebruiken als startpunt voor een boeiend gesprek met familie, vrienden en collega’s.

 

Workshop 2: Teruggaan naar jezelf

Plaats: Het Volkshotel in Amsterdam. Wibautstraat 150, Amsterdam
Datum: Vrijdag 17 mei 13.00 – 16.00
Prijs: €60,- Introductieprijs €50,-
Nog 7 plaatsen beschikbaar

Gebruik numerologie om jezelf (en anderen) op een andere manier te bekijken.

Opbouw:

– Hoe ziet een blauwdruk eruit en hoe wordt deze berekend?
– Je eigen blauwdruk uitrekenen met Flowzo
– Hoe overwin ik mijn uitdagingen?

Omdat je na deze workshop meer inzicht hebt in jezelf, heb je meer profijt van de adviezen die je dagelijks via de Flowzo App krijgt en leer je langzamerhand steeds beter keuzes te maken die passen bij wie je werkelijk bent..

 

Ja, ik doe mee!

Na het invullen van het formulier ontvang je een factuur. Deelname is definitief na ontvangst van je betaling.

Workshopruimte in Het Volkshotel

Vincent Bouwman (1977)

Onderwijzen zit mij in het bloed. Als zoon van een natuurkundeleraar heb ik altijd al een bovenmatige interesse gehad in hoe het leven werkt.

Toen ik tijdens mijn ontdekkingstocht met numerologie in aanraking kwam, was ik gefascineerd maar niet direct enthousiast. Ik vond het in beginsel erg ingewikkeld en miste de praktische toepasbaarheid van deze universele wetmatigheden.

Door de ontmoetingen met vele interessante figuren, schijnbaar onsamenhangende studies (wat hebben Bedrijfsinformatica & Cultuur, Organisatie en Management nu met elkaar te maken?) en een flinke dosis fantastische synchroniciteit is Flowzo ontstaan: Numerologie voor het dagelijks leven. En inderdaad: na meer dan 10 jaar bewust gebruiken van deze tool begin ik te begrijpen wat flow is. Een manier van leven waarin je intuïtief geleid wordt naar datgene wat jouw (uiteindelijk) het gelukkigst maakt. En dat gaat steeds volgens een bepaald patroon. Wanneer je dit gaat herkennen, kun je bewust gebruik maken van deze natuurlijke groeispiralen.

Het is nu de hoogste tijd om deze kennis te gaan overdragen, startend met kleinschalige workshops en individuele begeleidingstrajecten (9 weken) voor mensen die bereid zijn een nieuwe manier van leven te omarmen, passend bij deze nieuwe tijd.

Ik hoop je te zien in een van mijn workshops!

Vincent

 

Ervaringen van anderen:

Jolien (32)

Ik kon mezelf helemaal gek maken met de vraag of ik de sprong moest wagen en mijn baan op moest zeggen. Tijdens het gesprek met Vincent werd duidelijk dat ik me in een fase bevond waarin dingen nog aan het groeien zijn en dat het de helderheid vanzelf zou komen. Dat gaf me zoveel rust.

Elvie

Wie had dat nou verwacht van de ‘creatieve idealist ‘? De grootste uitdaging is geduld leren hebben…Ik ben zo blij dat de bankwereld achter mij ligt.

Floor

Ik wil je nog bedanken voor het fijne gesprek wat we van de winter hebben gehad. Nu heb ik pas echt een duidelijk beeld van wat voor invloed de dagelijkse energieën op mijn leven hebben waardoor ik nu mijn activiteiten goed kan indelen waardoor mijn dagen veel relaxter en effectiever uitkomen.

Ook vond ik het heel verhelderend dat je mijn blauwdruk nog eens goed uitlegde waardoor het levensdoel voor mij goed zichtbaar werd gemaakt. Ook weet ik nu goed wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Dit gaat me zeker helpen om soepeler het leven door te gaan.